Par skropstu pieaudzēšanas apmācībām

Piedāvāju visaugstākā līmeņa apmācību un sertificēšanu skropstu pieaudzēšanas meistariem. Apmācību programmas tiek regulāri papildinātas un pilnveidotas, lai būtu aktuālas patreizējām tendencēm un jaunākajām inovācijām. Ietaupiet laiku apgūstot teorētisko daļu no mājām. Šis ir tavs ceļa sākums skropstu meistara karjerā vai, lai uzlabotu patreizējās zināšanas.

Mans fokuss ir vienkāršs! Piedāvāt visaptverošas skropstu pieaudzēšanas apmācības. Es koncentrējos uz kvalitāti un manas video kā arī klātienes apmācības satur tikai tādu  informāciju kas ir dzīvē pielietojama. Noteikti katrs no Jums spēs atrast atbildi uz sev neskaidriem jautājumiem. Es piedāvāju iespēju meistariem mācīties kvalitatīvus kursus, lai tie vēlāk spētu sniegt kvalitatīvākos pakalpojumus savā reģionā.

Iepazīsti pasniedzēju

Nekas nav neiespējams! Neiespējamais tikai prasa vairāk laika.


Mani sauc Kristīna Notte, esmu oficiāla "London Lash Pro" trenere un zīmola pārstāve Latvijā. Esmu skropstu pieaudzēšanas čempionātu uzvarētāja, tiesnese un savas studijas īpašniece.

Esmu mācījusies un slīpējusi savas prasmes pie Amerikāņu, Angļu un Krievijas top meistarēm viņu skolās. Mana pieredze ir veidojusies apmeklējot vairāk nekā 20 sertificētus kursus pie augstāk minētajiem meistariem. 

Esmu novērojusi, ka dažiem skropstu meistariem joprojām trūkst nepieciešamās zināšanas. Tie mokās ar darba kvalitāti un trūkst pārliecības, lai kļūtu par labākajiem savā darbā. Tādēļ es 2019. gadā nolēmu kļūt par treneri un veidot savas online un klātienes apmācības. Šo savu apņemšanos realizēju 2020. gada janvārī kad devos uz Angliju un kļuvu par "London Lash Pro" treneri. Visas manas apmācības tiek veidotas tā, lai palīdzētu atrisināt Jums visas problēmas un neskaidrības skropstu pieaudzēšanas jomā. Ja manis veidotā online apmācība nebūs sniegusi atbildes kuras meklēji, tad tev noteikti palīdzēšu rast atbildes uz šiem jautājumiem privāti.

Vieni no sasniegumiem, bez godalgotām vietām čempionātos, ar ko noteikti lepojos ir, ka esmu palīdzējusi sagatavot skropstu čempionātu dalībnieces, kas ir ieņēmušas godalgotas vietas.

Ieguvumi mācoties ar mani

  • Sertifikāts

    Sertifikāts par veiksmīgi noklausītu online kursu. Kā arī starptautiski licenzēts sertifikāts pilnajiem apmācību kursiem.

  • Attālināti

    Mācies sev komfortablā laikā un vietā.

  • Atbalsts

    Atbalsts pēc apmācībām! Ir kādas šaubas, jautājumi vai nesaprašana? Tev būs mani kontakti un palīdzēšu atrisināt radušos jautājumus arī pēc apmācības.

  • Atlaide

    10% atlaide uz "London Lash" produkciju un apmācībām

  • Atsauksme

    Godīgs un atklāts tavu darbu izvērtējums un ieteikumi to uzlabošanai. Pēc tava lūguma veikšu tavu darbu izvērtēšanu un kļūdu analīzi.

  • Darbs

    Iegūsi pilnvērtīgas zināšanas, lai jau rīt varētu uzsākt vai uzlabot darbu šajā jomā